Osanottajan opas
17.9.2022

Tervetuloa Ruissalojuoksuihin 2022!

Ruissalojuoksut järjestetään 50. kerran lauantaina 17. syyskuuta 20212!

 

 


Osanottajan opas päiviteään 8/2022 mennessä.


Osanottajan opas 221

Intersport Hansan tarjoukset juoksijoille torstaina ja perjantaina 16.-17. syyskuuta
NB Fresh Foam 1080 juoksukengät 129 €
NB Fresh Foam 880 V10 juoksukengät 99,90 €
NB Fuell Cell RC Elite V2 juoksukengät 179 € (miesten malli hajakokoja )
NB Fuell Cell Rebel V2 juoksukengät 109 €

Oletko jo yhteistyökumppanimme LähiTapiolan asiakas? Kun jokin terveysasia painaa mieltäsi, tapaturma tai sairaus yllättää lenkkipolulla tai muualla, ota yhteyttä TerveysHelppiin. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7.00–23.00.
Lue lisää TerveysHelpistä >>

Osanottajan opas

Tervetuloa Ruissalojuoksuihin! 

Ruissalojuoksut järjestetään lauantaina 18. syyskuuta 2021. Lue tämä osanottajan opas huolellisesti ennen tapahtumaan saapumista ja noudata oppaassa annettuja ohjeita. Tiedustelut info@paavonurmisports.fi, tai puhelin 044-5678256. Tapahtuman aikana kansliapuhelin 0440-627973. (käytössä 16.9.-18.9)

Tapahtuma-aikataulu:

Torstai 16.9.2021 ja perjantai 17.9.2021
10:00−20.00 Tapahtumakanslia avoinna Intersport Hansa.
 
Lauantai 18.9.2021
11.00−13:00 Tapahtumakanslia avoinna tapahtuma-alueella Ruissalon Saaronniemessä Villa Saaron edessä olevissa teltoissa
13.00 LÄHTÖ 10 km Ruisriikki
13.20 LÄHTÖ puolimaraton Ruisrääkki
16.20 Maali suljetaan (juoksuaika 3h)

Palkinnot
Kokonaiskilpailussa palkitaan kolme parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta.  PALKINNOT JAETAAN ns. itsepalveluna, palkintopöytä sijatsee tapahtumakanslian teltassa Villa Saaron edessä. Palkinnot noudettavissa n. 10 minuutin viiveellä omasta maaliin tulosta. 

Osanottajan mitali on valmiiksi pussitettuna maalin jälkeen jaettavassa muovikassissa.

 
Tapahtuman turvallisuusohjeistus
Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kumonnut 27.8. alkaen kokoontumisrajoitukset ja lähikontaktin välttämisvelvoitteen Varsinais-Suomessa.

Näin ollen esteitä tapahtuman järjestämiselle ei ole. Haluamme kuitenkin varmistaa, että jokainen osallistuja voi vierailla tapahtumassamme turvallisin mielin ja siihen tarvitsemme kaikkien teidän apuanne. Kyseessä on yhteinen tavoitteemme, jossa jokaisen on kannettava oma vastuunsa. Siksi toivomme, että jokainen paikalle saapuva osallistuja on valmis noudattamaan seuraavaa ohjeistusta:

  1. Tapahtumassa on useita käsidesipisteitä ja suositus on, että käsidesiä käytetään kaikissa mahdollisissa tilanteissa ja näin yhdessä estetään epidemian leviämistä
  2. Saaronniemen leirintäalueella sijaitseva kilpailukanslia pidetään ulkotiloissa sijaitsevissa teltoissa, vältetään ruuhkia, pidetään riittävä turvaväli ja käytetään käsidesiä.
  3. Yski ja niistä kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. THL:n yskimisohjeet voit kerrata täältä.
  4. Suositus on, että kasvomaskia käytetään joukkoliikenteessä, jossa lähikontakteja ei voida välttää. Suosittelemme lämpimästi käyttämään maskia myös Intersport Hansassa tapahtumakansliassa vieraillessasi.
  5. Tarjoamme jokaiselle osallistujalle maaliintulon jälkeen kertakäyttöisen maskin, jota pyydämme sinua käyttämään kävellessäsi maalilinjaston läpi. Näin turvaamme omien toimitsijoidemme, ensiapuhenkilökuntamme sekä osallistujiemme terveyden.

Osanoton varmistus, peruutus tai siirto

Miten varmistat osallistumisesi? 

Osallistujan osanoton varmistus ja osanottajapaketin haku tapahtuu tapahtumakansliassa.
Ruissalojuoksujen tapahtumakanslia palvelee juoksijoita Intersport Hansassa
- Torstaina 16.9. kello 10-20
- Perjantaina 17.9. kello 10-20
Lisäksi kanslia on avoinna tapahtuma-alueella Saaronniemen leirintäalueella lauantaina 18. syyskuuta kello 11-13 välisenä aikana.

Saat osallistujanumerosi tekstiviestinä, mikäli olet ilmoittautumisesi yhteydessä antanut puhelinnumerosi. Osallistujanumero nopeuttaa osallistujapaketin noutoa.
Ruuhkia välttääksemme toivomme, että Turun alueella asuvat osallistujamme hakevat juoksunumerot Intersport Hansasta.
Huolehdithan erinomaisesta käsihygieniasta kansliassa vieraillessasi, sekä suosittelemme lämpimästi kasvomaskin käyttöä. 

Huomio Lähitapiola Varsinais-Suomen Elämänturvaajat: teille lähetään oma ohjeistus koskien numeroiden hakua, joka tapahtuu ainoastaan tapahtuma-alueella olevasta Lähitapiolan teltasta.

HUOMIOI seuraava: 
Kun juoksunumero on haettu on osallistuminen varmistettu. Tämän jälkeen juoksua ei voi enää siirtää tai peruuttaa! Jos kuitenkin sairaustapauksen takia joudut jättämään juoksun väliin, juoksu voidaan siirtää jos sinulla on maksettu peruutusturvavakuutus. 

Onko mahdollista siirtää osallistuminen ensi vuoteen?

9.9. olevan tiedon mukaisesti Ruissalojuoksut tullaan järjestämään normaaliin tapaan. Tässä osanottajan oppaassa on kerrottu yksityiskohtaisesti tapahtumaan liittyvä info ja toimintaohjeet.
Osallistumisen siirto onnistuu seuraavasti:
1. Sinulla on peruuturvavakuutus (8 €) maksettuna, huomaa jos olet ilmoittautunut 31.12.20 mennessä, on peruutusturvavakuutus kuulunut ilmoittautumisen hintaan automaattisesti. Peruutusturvavakuutus oikeuttaa osallistumisen siirron sairaustapauksissa seuraavalle (2022) vuodelle, edellyttäen lääkärin, tai terveydenhoitajan todistuksen.
2. Olet joutunut koronakaranteeniin, on sinulla mahdollisuus siirtää osallistuminen ensi vuoden tapahtumaan.
Siirrot ainoastaan kohtien 1. ja 2. edellyttämällä tavoin ja sähköpostilla osoitteeseen info@paavonurmisports.fi.  

Osanoton siirto toiselle henkilölle
Osanoton voi siirtää toiselle henkilölle 12.9. asti sähköpostilla info@paavonurmisports.fi, aihe SIIRTO TOISELLE HENKILÖLLE, viestiin henkilön nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite. 13.9. alkaen siirrot ainoastaan tapahtumakansliassa sen aukioloaikana.

Ajanotto

Ruisriikillä ja Ruisrääkillä käytetään ajanottoon numerolappuun kiinnitettyä mikrosirua, joka takaa jokaiselle juoksijalle tarkan nettoajan lähtöviivalta maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan nettoaikojen mukaisessa järjestyksessä. Numerolappua ei tarvitse palauttaa juoksun jälkeen.

Ensiapu

Ensiavusta Ruissalojuoksuissa vastaa Mehiläinen. Ensiapupisteet ovat tapahtuma-alueella ja jokaisella juoma-asemalla.

Juoma-asemat

Juoma-asemat ovat 10 kilometrin matkalla 3.2 ja 6.9 kilometrin kohdilla. Puolimaratonilla 4.6, 9.7, 12.2, 14.4 km:n ja 18 km:n kohdilla. Juomapisteillä on tarjolla vettä sekä Maxim-urheilujuomaa, makuna Orange-lemon.

Jälki-ilmoittautuminen

Tapahtumaan otetaan yhteensä 1000 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen loppuu lauantaina 18.9 kello 12.30. tai kun 1000 ilmoittautuneen määrä täyttyy.

Sarjat

HUOM! Tarkista, että oma sarjasi on oikein. Sarjat määräytyvät syntymäajan mukaan. Jos syntymäaikaa ei ole ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettu, niin on sarjana kokonaiskilpailu, ei ikäluokka. Muutokset sarjoihin voidaan tehdä lauantai 18.9. kello 12.00 mennessä. Tämän jälkeen sarjamuutoksia ei tehdä.
Ruisriikillä ja Ruisrääkillä sarjat määräytyvät kuluvan vuoden joulukuun 31. päivän iän mukaan. Mikäli syntymäaikaa ei ole ilmoitettu, on sarja kokonaiskilpailu. Kymppi ja puolimaraton: Miehet kokonaiskilpailu, miehet ikäryhmittäin (40-45-50-55-60-65-70+), Naiset kokonaiskilpailu sekä naiset ikäryhmittäin (40-45-50-55-60, 65+). Lisäksi nuorten sarjat 10 kilometrin matkalla:  M/N 19v, P/T 15v.

Jänikset

Ruissalojuoksuissa ei tänä vuonna ole jänispalvelua.

Kuvaus

Tapahtuman järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan.

Lähtö ja maali

Molempien matkojen lähtö ja maali sijaitsevat tapahtuma-alueella, joka on Ruissalon Saaronniemen leirintäalueella. Lähdöt ovat: 13:00 Ruisriikki 10 km ja 13:20 Ruisrääkki 21.1 km. Lähdöt tapahtuvat siten, että ns. kärkijuoksijat (kokonaiskilpailun, tai ikäluokkien mitaleita tavoittelevat) ryhmittyvät lähtöihin, muut juoksijat juoksevat lähtökaaren alta omaan tahtiin n. 5 minuutin aikana lähtölaukauksesta. Tulokset muodostuvat nettoajan mukaan. (nettoaika = henkilökohtainen aika lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen).

Saapuminen Saaronniemeen

Tämän vuoden tapahtumassa ei ole järjestäjien tarjoamaa bussikuljetusta. Ruissalojuoksuihin paras tapa saapua on Fölin bussilinja 8. Omalla autolla tultaessa suosittelemme kimppakyytejä. Saaronniemen leirintäalueelle pystytään ottamaan n. 550 henkilöautoa. Tutustu Fölin aikatauluihin tästä linkistä.

Peseytyminen ja vaatesäilytys

Ruissalojuoksujen vaatesäilytys sijaitsee tapahtuma-alueella ulkotiloissa. Vaatesäilytyksen läheisyydessä on myös varusteidenvaihtoteltat. Tämän vuoden tapahtumassa saunat ja suihkut ovat käytössä. Saunat sijaitsevat uimarannan välittömässä yhteydessä.

Jätehuolto

Ruissalojuoksujen jätehuollosta vastaa Remeo. 
Roska-astioita on sijoitettu tapahtuma-alueella useisiin paikkoihin. Laitathän mm. tölkit niille varattuhin roska-astioihin.

Reitit

Kaikkien matkojen reitit kulkevat Ruissalon saaressa, ja ovat virallisesti mitattuja.

Palkinnot

Kokonaiskilpailussa palkitaan kolme parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta.  PALKINNOT JAETAAN ns. itsepalveluna, palkintopöytä sijatsee tapahtumakanslian teltassa Villa Saaron edessä. Palkinnot noudettavissa n. 10minuutin viiveellä omasta maaliin tulosta. 

Tulokset

Tulokset päivittyvät reaaliajassa UltimateSport Servicen sivuille
 

Suoritusaika

Maksimisuoritusaika on 3 tuntia. 
Maali suljetaan 16.20.

Terveyshelppi

Sattuiko tapaturma tai sairastuitko? Ei hätää, TerveysHelppi auttaa sinua joka päivä klo 7–23. Tiesithän, että LähiTapiolan asiakkaana kerrytät itsellesi myös jatkuvasti erilaisia etuja? Lue lisää >>
 
 

Parhain terveisin / Best regards, 

Juoksuaika-tapahtumatoimisto
Ruissalojuoksut
044 5678 256
info@paavonurmisports.fi

#ruissalojuoksut 

 

Viesti on lähetetty automaattisesti kaikille Ruissalojuoksuihin 2021 ilmottautuneille.

Ruissalojuoksut
Juoksuaika-tapahtumat
Tapahtumatoimisto
+358 44 5678256
info@paavonurmisports.fi
Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/Ruissalojuoksut

 

 

 

50. Ruissalojuoksut 17.9.2022
Jousitie 7, 20760 Kaarina Finland 
info@paavonurmisports.fi 
Puh: +358 44 5678 256 Copyright (c)2018, All Rights Reserved.